Zöld teák kategória bejegyzései

Tavaszi kincsek szülinapra

Bizony-bizony, egy éve már, hogy együtt teázgatunk itt a blogon. Kicsit elbambultam így a tél végén, nehezen indul ez a tavaszi ébredés, de, ha késve is egy elegáns bejegyzést mégis megérdemel ez az alkalom. Valami olyasmire gondoltam, ami maga a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zöld teák | Címke: , , | 4 hozzászólás

Meseteák

Megjavult az orrom és a gyógyteázást is lazábbra vehetem, úgyhogy tegnap kinyitottam a meseládikót. A valaha angol kekszeket rejtő elegáns fémdobozban (köszi Réka) most a Shirinda Teabolt csinos tasakjait tartom. Mesedobozban meseteák. Azért hívom őket meseteáknak, mert a csomagocskákban egytől … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Életmód teák, Fekete teák, Fűszeres teák, Kimért szálas teák, Zöld teák | Hozzászólás most!

Vigyázat, függőségveszély!

Eddig nem kerültem különösebb ismeretségbe a jázminos teákkal. Bár ittam már pár filteres típust, nem lett maradandó élmény. Aztán pár hete kaptam egy különleges filtert kóstolóként, amiért köszönet és puszi Lacinak. Egy nyugalmas reggeli után készítettem el. Hogy milyen volt? … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Zöld teák | 2 hozzászólás

Earl Grey másképp

Egyértelműen a zöld tea hódít nálunk napok óta. Ezt az időjárást túl kell élni valahogy egész napi szendergés nélkül. Kinti gyűjtögetésre most nem buzdítok senkit, bár ezt lehet már éltes anyuka korom íratja velem, hisz pár éve még boldogan húztam … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Illóolajok, Zöld teák | 2 hozzászólás